Over mij

Mijn naam is Reshma Sidhoe. Sinds ik het mij kan herinneren ben ik geïnteresseerd in mensen. En dan met name het gedrag van mensen en de verschillende persoonlijkheden en karakters die men heeft.

Wat maakt het, dat de ene persoon totaal anders reageert op dezelfde situatie als een andere persoon? Wat voor effect heeft het gedrag op de omgeving of op een ander persoon? En waarom doen mensen wat zij doen? In mijn omgeving heb ik gezien hoe mensen constant tegen zichzelf of anderen aan lopen. Hoe mensen vast kunnen zitten in een situatie en deze in stand houden, door patronen (gedrag) die zij steeds herhalen.

Van mijn passie heb ik mijn beroep gemaakt, namelijk het helpen en begeleiden van mensen. Als professioneel coach en gecertificeerd hypnotherapeut sta ik volledig in mijn kracht. Om vanuit deze kracht mensen te coachen, kom je sneller tot het gewenste resultaat en treden er blijvende veranderingen op.

Ik ben afgestudeerd als Professioneel Coach en heb mijn kennis vervolgens verbreed met de opleidingen tot Gecertificeerd Hypnotherapeut (aangesloten bij IAPCH) en Gecertificeerd Hypnotic Practitioner (the Society of NLP).

Steeds vaker ontdekken mensen wat zowel NLP (Neuro Linguistisch Programmeren) als Hypnose kunnen betekenen voor persoonlijke groei en het bereiken van diverse doeleinden. Ook in mijn leven hebben NLP en Hypnose een enorme positieve invloed gehad op mijn ontwikkeling als coach evenals waar ik voor sta.

Het is zo prachtig om mensen te zien groeien en opnieuw in hun kracht te laten komen. Voor mij zijn hypnose en NLP bijzonder mooie instrumenten om snel krachtige en blijvende veranderingen te realiseren.

See & Do coaching en counseling

Een van mijn sterkste eigenschappen als coach is dat ik als persoon toegankelijk ben en mensen zich over het algemeen snel veilig en vertrouwd voelen. Dit in combinatie met mijn passie heeft mij gemotiveerd om mijn eigen coachingspraktijk te beginnen, See & Do coaching en counseling.

'See', staat voor het inzien en bewust worden van wat er echt speelt (het probleem). 'Do', staat voor het aanpakken hiervan, er daadwerkelijk iets aan doen. Verandering aanbrengen aan de situatie middels verandering in het gedrag of in het manier van denken.

In mijn praktijk schenk ik aandacht aan alle aspecten van het mens-zijn (de emotionele, fysieke, cognitieve, gedragsmatige, sociale en spirituele lagen van de mens). Ik richt mij samen met jou op de klachten die van invloed zijn op het dagelijks functioneren en op zaken die voor jouw persoonlijke ontwikkeling van belang zijn.

In mijn werk staat aandacht, veiligheid en vertrouwen centraal met een tikkeltje humor en creativiteit. Ik vind het belangrijk om in gelijkwaardigheid te werken.

Voor meer informatie

Klik hier
Website laten maken door Modual.